Gamle kvinner

Bergans telt test kristiansund

med soveplass for minst fire personer, atskilte. Sammenlign de ferskeste testene av telt som selges i Norge: Priser og beskrivelser samlet på ett sted! Denne testen oppsummerer grundige tester for norske turforhold, både de helt nye. Bergans, trollhetta 2-Person Tent. Test av 47 telt: Disse teltene forsterker turgleden Sjekk hvilke telt som er best i test - TV2 TV 2 Hjelper deg har testet tremannstelt, og et av de beste er også blant. Bergans, trollhetta 3-pers og Helsport Fjellheimen 3-camp er. Les mer om Optional, bergans. Helium Dome 3, tremannstelt. Trygg handel med Prisløfte og 100.

1-manns telt: Bergans telt test kristiansund

For å kompensere er det god klaring mellom duk og bakken på sidene. Her er det ikke mye plass til sekker og utstyr, og med inngangen helt foran må man kravle over all bagasjen for å komme. Moderne, lette telt kan virke som spinkle greier, spørsmålet er om de står like fint når uværet setter inn. Her er det tenkt nytt og godt. Snaue lufteåpninger som gir litt liten sirkulasjon, med knotete justeringer. Vis mer, dette teltet skiller seg fra de andre ved at det er et en-duks-telt.

Bergans telt test kristiansund - Kjøp av lavvo

Dette sikrer at røyken stiger jevnt opp. Ved fyring av bål skal alltid veden legges i flukt med åpningen. Konstruksjon: Kuppel Åpninger: 2 Materiale/vannsøyle: ytterduk 1500mm, bunnduk 10000mm Reparasjon: Ekstradeler kan bestilles hos importør MSR Elixir 3 God plass: Teltet er overraskende stort, god soveplass til tre. Les alt om testkriteriene under testresultatene nederst i artikkelen! Jonas Heggli er tungt utdannet innen friluftsliv, og har Jobbet med dette i 11 år på Friluftsentret i Gamle Oslo. En klar fordel om teltplassen er liten. Her er det plass til tørk og utstyr. Meget god lufting, men ingen mulighet for å stenge. På punktet oppsetting har vi sett på hvor enkelt teltet er å sette opp og pakke ned. En 4- manns er kjempestor, og har mer enn nok plass for deg og dine turkompiser. Ytterteltet blir stramt og fint, men innerteltet er litt slarkete, men bra med god avstand mellom dukene i fotenden. Sovedelen har også en luftig følelse, men skal du ha plass til tre må de ligge anføttes. Litt trangt, men ellers et telt med både gjennomprøvde og nye, smarte løsninger. Teltet har god lufting mellom dukene og lukene har mange justeringer. Det er rikelig med stramminger og justeringsmuligheter der det er mulig, likevel blir ytterduken på forteltet litt slarkete, men oppleves helt stram innvendig. Et forseggjort telt, her er det ingen tilfeldigheter. Litt dårlig merking må ta litt av skylda. De letteste lavvuene veier ikke mer enn 3-4 kilo, som for eksempel de av merket. Hvordan er forteltet konstruert, er det god plass til store sekker. Vi har testet fjelltelt til under 8000 kroner, og vi har invitert med produsentene som leverer til de store sportskjedene. Av den grunn mener vi helt klart at du bør holde deg unna de virkelige lettvektslavvoene hvis du ikke vet at du kun vil bruke den under brukbare forhold. Det finnes lommer og hemper, men dette er stort sett dårlige og lite gjennomtenkte løsninger.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *